onsdag 25 maj 2011

Påsk-kärringar...

Grymt snygg förpackningslösning från Nestlé Brazil inför påsken. Designbyrån Futurebrand tog kontakt med illustratören Cako Martin för att göra dessa burkar. Om jag sett dessa i butik hade jag utan tvekan köpt hem dom. Jag hade uppskattat att se barnen som går från dörr till dörr för att tigga godis om de hade haft en av dessa i sin hand. Möjligtvis hade jag köpt burken av dom hahahhaa...






Design: FutureBrand
Illustration: Cako Martin
Land: Brasilien

Ovanligt...

Just nu rullar en kampanj som går under benämningen Ovanligt ute på apoteken. Denna gång är det en presentation av deras breda sortiment snarare än en idé bakom. Vi har på ett så snyggt sett som möjligt försökt lyfta fram vitt skilda produkter, men ändå försökt hålla ihop linjen.



AD: Niclas Elving
Copy: Ola Byström
Foto: Niklas Carlsson

tisdag 17 maj 2011

Vad rör sig innanför pannbenet?

Det är inte ofta man ser denna typ av annonser från en svensk byrå tycker jag. Annonser där det visuella intrycket får ta ordentlig plats. Därför blev jag förvånad när jag såg att bakom Metros annonser stod byrån Morris Pinewood i Stockholm. Jag tycker man lyckats fantastiskt bra med att fånga allt som rör sig och intresserar individen innanför pannbenet. Det skapar en skön humoristisk-ton men gör också att man gärna tittar mer än en gång.
Byrå: Morris Pinewood, Stockholm