tisdag 31 augusti 2010

Pembroke Crafts Brewery

Gary Head har designat nya flaskor till Pembroke Crafts Brewery. Ölen är nog endast för den australiska marknaden just nu, men oerhört snygga är dom i alla fall. Jag hade lätt velat ha dessa på kylning i min kyl!

Gary beskriver projektet:
"What started as a love for beer and the need for more packaging pieces in a growing portfolio, this project developed into creating a brand for two guys who brew more beer than they can drink."

måndag 30 augusti 2010

...utan hål i din plånbok

Två veckor har gått och det är dags för Vårdapoteket att byta kampanj i fönstret. De närmaste två veckorna handlar det om Sensodyne.


Kund: Vårdapoteket
Copy: Ola Byström, Copyshop
AD: Niclas Elving, ELVING
Foto: Niklas Carlsson

måndag 16 augusti 2010

...som balsam för själen

Idag är det premiär för den nya butikskommunikationen för Vårdapoteket. Tillsammans med deras marknadschef har vi jobbat fram en kommunikation som bygger på kortare tidsintervaller på erbjudandena, detta eftersom det är mycket folk som passerar dagligen. På detta sätt skapar vi en känsla av att det händer saker oftare. Samtidigt försöker vi hitta en mjukare känsla som ska tilltala i den annars ganska stela miljö som sjukhus är.



Kund: Vårdapoteket
Copy: Ola Byström, Copyshop
AD: Niclas Elving, ELVING
Foto: Niklas Carlsson

torsdag 12 augusti 2010

Amuse me…

Ett nytt företag för import av vin och champagne ville ha en enkel profil som signalera kvalitet och stolthet. Amuse Wines kommer framförallt jobba med mindre importer av det finare slaget. Vad var då bättre än att skapa en profil som signalera ett sigill. Enkelt och snyggt med sigillets historia av att stå för sitt ord.

tisdag 3 augusti 2010

Ravenstoke Alaska hahahahaha...

Testosteron i massor

Vad ska man säga? Humor i massor och definitivt en snackis. Önskar den skulle gått i Sverige bara för att se hur den skulle mottagits.
Byrå: Smart, Sydney, Australia