måndag 29 oktober 2007

In i dimman!




Down Under är de rakt på sak! Tror inte det skulle funka i Sverige bara!

Från A till Ö


Vem levererar våra paket?

Snabbt ska det gå!


Det tävlas friskt i budbranschen för tillfället verkar det som. Jag tycker denna lösning är lite kul, speciellt med dekalerna på garageportarna. Även om FedEx är min favorit i denna jämförelse.

måndag 15 oktober 2007

SUMO

Jag har funderat länge hemma på att det varit kul med tryck på mina persienner. Något schysst motiv för grannarna att titta på när de försöker titta in i min lägenhet. Man skulle kunna variera dessa i all oändlighet! Skitkul!

Nu har en byrå tagit fasta detta och gjort reklam för just persienner på en klassisk reklamskylt. Och jag måste hålla med om att vissa saker vill man inte se! Men en rolig idé och en kul lösning är det i alla fall!

Peugeot teaser





Denna teaser har setts för nya Peugeot 308. I mina ögon är den lysande! Bara bilden på den här biltrailern där man istället satt ”308-block” och kör runt med, Lysande! Dessutom en låda med titthåll avsedd att kunna rymma en Peugeot. Denna skulle jag bara bli tvungen att titta in i!

Text onödig!




Ibland kan man illustrera något med hjälp av en bild utan att behöva säga mer. Detta är ett bevis på just detta! Jag tror att alla som inte är blinda kan associera dessa bilder till vad de är menade till!

onsdag 10 oktober 2007

BEER anyone?



Ett utopiskt samhälle kontra vårt eget! hahahah… Spana duvan, så jävla skönt!